Værdier og etik

Vi har klare værdier for vores virksomhed, der skaber tryghed for dig som kunde.

Værdier og etik

Erhvervsforsikring DANMARK Agentur er grundlagt på gode gamle værdier som:

✔ Tillid
✔ Loyalitet
✔ Viden
✔ Kundefokus
✔ Erfaring
✔ Sund fornuft

Vores grundholdning er, at det er vores kunder, der er den primære drivkraft i at vores forretning udvikler sig positivt. Vi tror på, at når vi har tilfredse medarbejdere, der har en god uddannelse og et dybdegående kendskab til vores produkter, så vil det skabe et samarbejde bygget på tillid og faglighed Рtil gavn for vores kunder.

Omkostningsbesparelser og sikkerhed er vores kerneforretning. Vi s√¶tter stor v√¶rdi i, at vores kunder er tilfredse og det er vores fornemste pligt, at s√łrge for forbedring af vores kunders forsikringssituation. Dette g√łr vi med lavere pr√¶mier, bedre d√¶kninger og ikke mindst, at vi er tilg√¶ngelige med en god og solid r√•dgivning.

Vores generelle oplevelse af danske virksomheder er, at de er meget omstillingsparate. N√•r krisen kommer, skal der t√¶nkes konstruktivt og fremadrettet. Dette indeb√¶rer ofte forandringer og det er her, vi oplever styrken i et godt samarbejde. Det er en v√¶sentlig faktor for virksomheden, at forsikringerne f√łlger virksomhedens udvikling.

Vi mener at tillid er noget, man kun kan opn√• igennem et samarbejde, der er tilfredsstillende for begge parter. Vi ser en stor √¶re i, at g√łre os fortjent til din tillid. Det sker gennem personlig engagement og samarbejde. Du vil opleve, at et samarbejde med Erhvervsforsikring DANMARK Agentur vil betyde, at du altid har en samarbejdspartner, der er tilg√¶ngelig og har et indg√•ende kendskab til din virksomhed og dine forsikringer.