Persondata-politik

Behandling af persondata
Vi registrerer de personoplysninger, du selv eller din m√¶gler afgiver forud for et policetilbud. Det kan f.eks. v√¶re oplysninger om navn, adresse, e-mail, telefonnummer. Hvis du tegner en forsikring hos os, gemmer vi dine oplysninger s√• l√¶nge det er n√łdvendigt. Hvis du anmelder en skade p√• hjemmesiden, over telefonen, e-mail eller brev, gemmer vi de oplysninger, du selv afgiver og vi opbevarer dem s√• l√¶nge de er n√łdvendige for behandlingen af din skade og forsikringsforhold.

Indsamling og behandling af personoplysninger. Vi indsamler de oplysninger om kunder og skadelidte, som er n√łdvendige for at tegne og administrere forsikringsprodukter. Det kan f.eks. v√¶re kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse, forsikringsoplysninger eller oplysninger om skader. Vi gemmer oplysningerne med henblik p√• administration. Vi sletter alle oplysninger om dig, s√• snart de ikke l√¶ngere er n√łdvendige.

Cookies

Videregivelse af personoplysninger
Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Vi kan dog if√łlge lovgivningen have pligt til at videregive oplysninger til offentlige myndigheder. Desuden videregiver vi i visse tilf√¶lde oplysninger om dig, n√•r vi har dit s√¶rskilte samtykke. Hvis du ikke har givet samtykke til videregivelse, videregives dine kundeoplysninger kun til andre inden for rammerne af lov om finansiel virksomhed og persondataforordningen. Herunder kan vi videregive generelle kundeoplysninger til de forsikringsselskaber som din forsikringer er er tegnet hos, s√•fremt videregivelsen sker i forbindelse med det form√•l, hvortil oplysningerne er indsamlet. √Ündringer af eventuelle urigtige oplysninger og/eller adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og hvilke oplysninger vi videregiver om dig. Du har også ret til at få ændret eller slettet eventuelt urigtige oplysninger. Du kan altid skrive til os eller henvende dig til:

Erhvervsforsikring DANMARK Agentur A/S
Navervej 16 A
7451 Sunds
Tlf. 40 62 18 84
info@eforsikring-danmark.dk

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til:
Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 K√łbenhavn K.