Sundhedsforsikring

Landets bedste totalløsning på sundhedsforsikringer. Alt på en police - nemt og enkelt

Sundhedsforsikring

Aftale om sundhedsforsikring

Erhvervsforsikring DANMARK Agentur tilbyder en attraktiv sundhedsforsikring i samarbejde med Mølholm Forsikring.

Her er lidt om hvad mulighed du har:
Som CVR-registreret virksomhed har du mulighed for at indgå en firmaaftale med Mølholm Forsikring og dermed sikre dine medarbejdere hurtig behandling frem for lange ventetider i det offentlige system. Det betyder, at medarbejderne er i trygge hænder, hvis de bliver ramt af sygdom eller kommer til skade. Mølholm Forsikring tilbyder din virksomhed og dine medarbejdere:

✔ 10 dages behandlingsgaranti.
✔ Hurtig sagsbehandling. Anmeldte skader behandles inden for 1-2 hverdage.
✔ Sundhedsfaglig ekspertise. Alle skader vurderes af kyndige sygeplejersker, som sikrer optimal behandling.
✔ Adgang til et stort og professionelt behandlernetværk.
✔ Ægtefælle/samlever dækning til fordelagtig pris. Er ægtefælle/samlever meddækket, vil alle fælles/sammenbragte børn, både hjemmeboende som udeboende, være gratis omfattet til de er 21 år.

I tillæg til de umiddelbare fordele vil sundhedsforsikringen ofte nedbringe sygefraværet og føre til betydelige besparelser på vikarer og overarbejde. Virksomheden opnår typisk også en bedre trivsel på arbejdspladsen, samtidig med at medarbejdernes effektivitet øges.

Omfattende dækning
Sundhedsforsikringerne garanterer dine medarbejdere undersøgelse eller behandling på et privathospital eller en privatklinik senest 10 hverdage efter den anmeldte skade/sygdom er godkendt.

De omfatter lidelser, sygdomme eller skader, der er opstået efter tilmelding og som kræver behandling af speciallæge. Når medarbejderen har været omfattet af ordningen i 6 måneder, omfatter den også sygdomme og lidelser, som er opstået inden tilmelding.

Simple kræftsygdomme er også omfattet – i visse tilfælde dog uden behandlingsgarantien på 10 dage, hvis behandlingen og/eller operationen ikke kan foretages på et privathospital. I disse tilfælde kan Mølholm Forsikring anvise alternative behandlings- og/eller operationstilbud.

Behandlingsgarantien på 10 dage er mulig på grund af Mølholm Forsikrings samarbejde med en lang række privathospitaler i Danmark, resten af Skandinavien samt Spanien og Tyskland.

Udover speciallægehjælp dækker Mølholm Forsikrings sundhedsforsikringer også:

✔ Psykolog/psykiater, fysioterapi, kiropraktik, zoneterapi, fodterapi, massør og diætist
✔ Der ydes også tilskud til ergoterapi og akupunktur
✔ Rabatordning på visse kosmetiske operationer
✔ Behandling for alkohol-, rusmiddel og medicinmisbrug
✔ Adgang til sundhedsportalen rundtomsundt.dk og sundhedsscreening

Da Mølholm Forsikring ikke forlanger afgivelse af helbredsoplysninger ved tilmelding, har alle lige adgang til forsikringen – uanset tidligere sygdomshistorik.

Kontakt Erhvervsforsikring DANMARK Agentur
– og få et uforpligtende tilbud til dig, dine ansatte og deres familier.