Sundhedsforsikring

Landets bedste totall√łsning p√• sundhedsforsikringer. Alt p√• en police - nemt og enkelt

Sundhedsforsikring

Aftale om sundhedsforsikring

Erhvervsforsikring DANMARK Agentur tilbyder en attraktiv sundhedsforsikring i samarbejde med Gjensidige Forsikring (Tidligere M√łlholm Forsikring).

Her er lidt om de muligheder du har:
Som CVR-registreret virksomhed har du mulighed for at indgå en firmaaftale med Gjensidige Forsikring og dermed sikre dine medarbejdere hurtig behandling frem for lange ventetider i det offentlige system. Det betyder, at medarbejderne er i trygge hænder, hvis de bliver ramt af sygdom eller kommer til skade. Gjensidige Forsikring tilbyder din virksomhed og dine medarbejdere:

✔ 10 dages behandlingsgaranti.
✔ Hurtig sagsbehandling. Anmeldte skader behandles inden for 1-2 hverdage.
✔ Sundhedsfaglig ekspertise. Alle skader vurderes af kyndige sygeplejersker, som sikrer optimal behandling.
✔ Adgang til et stort og professionelt behandlernetv√¶rk.
✔ √Ügtef√¶lle/samlever d√¶kning til fordelagtig pris. Er √¶gtef√¶lle/samlever medd√¶kket, vil alle f√¶lles/sammenbragte b√łrn, b√•de hjemmeboende som udeboende, v√¶re gratis omfattet til de er 21 √•r.

I till√¶g til de umiddelbare fordele vil sundhedsforsikringen ofte nedbringe sygefrav√¶ret og f√łre til betydelige besparelser p√• vikarer og overarbejde. Virksomheden opn√•r typisk ogs√• en bedre trivsel p√• arbejdspladsen, samtidig med at medarbejdernes effektivitet √łges.

Omfattende dækning
Sundhedsforsikringen garanterer dine medarbejdere unders√łgelse eller behandling p√• et privathospital eller en privatklinik senest 10 hverdage efter den anmeldte skade/sygdom er godkendt.

Den omfatter lidelser, sygdomme eller skader, der er opstået efter tilmelding og som kræver behandling af speciallæge. Når medarbejderen har været omfattet af ordningen i 6 måneder, omfatter den også sygdomme og lidelser, som er opstået inden tilmelding.

Simple kræftsygdomme er også omfattet Рi visse tilfælde dog uden behandlingsgarantien på 10 dage, hvis behandlingen og/eller operationen ikke kan foretages på et privathospital. I disse tilfælde kan Gjensidige Forsikring anvise alternative behandlings- og/eller operationstilbud.

Behandlingsgarantien på 10 dage er mulig på grund af Gjensidige Forsikrings samarbejde med en lang række privathospitaler i Danmark, resten af Skandinavien samt Spanien og Tyskland.

Udover speciallægehjælp dækker Gjensidige Forsikrings sundhedsforsikring også:

✔ Psykolog/psykiater, fysioterapi, kiropraktik, zoneterapi, fodterapi, mass√łr og di√¶tist
✔ Der ydes ogs√• tilskud til ergoterapi og akupunktur
✔ Rabatordning p√• visse kosmetiske operationer
✔ Behandling for alkohol-, rusmiddel og medicinmisbrug
✔ Adgang til sundhedsportalen rundtomsundt.dk og sundhedsscreening

Da Gjensidige Forsikring ikke forlanger afgivelse af helbredsoplysninger ved tilmelding, har alle lige adgang til forsikringen – uanset tidligere sygdomshistorik.

Kontakt Erhvervsforsikring DANMARK Agentur
Рog få et uforpligtende tilbud til dig, dine ansatte og deres familier.