Individuelle løsninger til alle

Har du et kompleks forsikringsbehov og ønsker hjælp til at forenkle det, så kontakt os for en gratis gennemgang.

Forsikringsmægler DANMARK

Forsikringsmægler DANMARK tilbyder jer en individuel løsning. Når de optimale forsikringsaftaler er på plads, tilbyder vi endvidere at varetage jeres løbende forsikringsdrift, herunder kontrol af policer, kontakt til forsikringsselskabet, udfyldelse af og opfølgning på skadesanmeldelser mv.

Som uvildige mæglere samarbejder vi med et bredt udsnit af såvel udenlandske som danske forsikringsselskaber. Netop uvildigheden er vores varemærke og din garanti for at få den helt rigtige rådgivning.

Forsikringsmægler DANMARK er godkendt af Finanstilsynet.
Det indebærer bl.a., at vi har en lovpligtig rådgiveransvarsforsikring og et indgående kendskab til de regler, der er bestemt ved lov for at drive mæglervirksomhed.

Hvad koster det:

Vores udgangspunkt er ingenting i forhold til din nuværende forsikringsløsning.

Vederlaget er afhængigt af virksomhedens kompleksitet og forsikringsbehov. Vi ender oftest med at vores vederlag, er mindre end den nedsættelse i præmien, vi kan skaffe din virksomhed, således at vi ikke bliver en ekstra omkostning.

Udover nedsat præmie opnår i sparede administrationsomkostninger og sikkerheden for, at I har den optimale løsning og dækning i forhold til forsikringsmarkedets altid skiftende muligheder.